GENEL MÜDÜRÜN MESAJI

Papa John's Türkiye Genel Müdürü Duygu Sezercan "HER DAMAK TADINA UYGUN PİZZA, PAPA JOHN’S DA…"

1983 yılında Amerika’nın Kentucky Eyaletinde John Schnatter tarafından daha iyi malzeme ile daha iyi pizza yapılabilmek amacı ile kurulan Papa John’s Pizza Restoranları bugün 45’i aşkın ülkede 5.000 restoranı ile hizmet vermektedir. Papa John’s Pizza Amerika’da son 14 yıldır Müşteri Memnuniyeti ödülünü rakiplerine kaptırmaksızın çalışmalarına devam etmektedir. Amerika’nın en hızlı büyüyen 1. Pizzacısıdır. Kurulduğu ilk günden itibaren “Daha İyi Malzeme, Daha İyi Pizza” Sloganıyla hareket eden Papa John’s, restoranlarında farklı menü alternatifleri ile vazgeçilmezlerinizden olacak… Papa John’s Pizza 2008 yılında Türkiye pazarına girmiş 6 şehirde toplam 43 restoran sayısına ulaşarak pizza severlerin tercih ettiği marka konumuna yükselmiştir. 

 

PAPA JOHN'S

2008 yılında Türk tüketicisinin beğenisine sunulan Papa John’s Pizza farkı yüksek proteinli un ve filtrelenmiş su ile hamurun hazırlanması ile başlar. İç malzemeler %100 taze hamur, mozzarella peyniri, enfes ve tamamen doğal domates sosu, ve damak tadınıza uygun seçeceğiniz taze malzemeler ile hazırlanır. Papa John’s pizzalarında asla dondurulmuş veya kızartılmış malzeme kullanılmaz. Pizza kenarları kabarık ve lezzetlidir. Her pizzanın yanında servis edilen özel sarımsak sosu pizza kenarları ile mükemmel bir lezzet oluşturur. Küçük, orta ve büyük olarak hazırlanan pizzalar ve atıştırmalıklar dilerseniz bir telefonla evinizde. İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Muğla ve Antalya’daki Papa John’s Pizza restoranlarında keyifle tadabilirsiniz.

PAPA JOHN'S HAKKINDA

DÜNDEN BUGÜNE PAPA JOHN'S...

Papa John's Pizza'nın kurucusu John Schnatter kariyerine, lisede okuduğu dönemde, lokal bir pizzacıda çalışarak başladı. Bu dönem boyunca, pizza endüstrisindeki en büyük eksiğin, üstün kalitedeki pizzaları müşterilerin kapısına kadar ulaştırmak olduğunu keşfetti. Hayali her zaman bu açığı kapatmak oldu. John Schnatter, en kaliteli, taze hamur ve malzemelerle en lezzetli pizzaları yapma arzusu ile babasının restoranında pizza serüvenine başladı.

Babasının mali güçlükler içinde olan restoranına yardımcı olmak için 1971 model Camaro'sunu sattı ve pizzalarını ilk olarak restoranın arkasına koyduğu fırında üretmeye başladı. İlk restoranın açılışından sonra, Papa John's Pizza, yüksek ürün kalitesiyle müşterilerin beğenisini kazandı ve hızlı bir yükselişe geçti. İlk şubesini 1985 yılında Kentucky’de açan Papa John’s Pizza Restoranları, bugün toplam 45'i aşkın ülkede 5.000 restoranı ile hizmet vermektedir.

HELAL SERTİFİKALARI

İlk sen haberdar ol!

Papa John's kampanyalarından ve size özel fırsatlarından haberdar olmak ister misiniz?

KABUL ET
DAHA SONRA